Decorating Ideas Living Room With A Sofa Model Brown ColorLiving Room, Beautiful luxury living room interior design high quality pictures, Decorating ideas and design Modern minimalist Kitchen Themed, Decorating with a Vintage Farmhouse

Rabu, 22 Januari 2014

Köpükten Maket Şelale Yapımı

Köpükten Maket Şelale Yapımı - house designs are increasingly growing, from minimalist to luxurious very many variations, many blogs that discuss the beautiful interior and exterior including this blog Beautiful luxury living room interior design high quality pictures here we'll provide available information on the latest home design, well now we will discuss Köpükten Maket Şelale Yapımı, the information we present a very complete because we collected a lot of data and a variety of our experience in the world of design, ok please continue reading:
Articles : Köpükten Maket Şelale Yapımı
full Link : Köpükten Maket Şelale Yapımı
Article bahçe için şelale, Article dekoratif şelale yapmak, Article ev için şelale, Article evde maket şelale yapımı, Article köpükten şelale yapmak, Article minyatür şelale yapımı,

You can also see our article on:


Köpükten Maket Şelale Yapımı

Evin içinde, bahçenizde ya da balkonunuzda süs amaçlı bir şelale yapabilirsiniz. Hem suyun sesi hem de şelalenin renkli görüntüsü bulunduğu ortama farklılık katacaktır.



Gerekli Malzemeler;

2 kutu poliüretan köpük
1 adet sert strafor (inşaat malzemeleri satılan bir yerden temin ettim)
1kg silikonlu silinebilir subazlı boya
1 adet iç filtre kafa motoru
40cm uzunluğunda dış filtre borusu
Elyaf ve sünger
Silikon, tutkal, çekomastik, maket bıçağı

İlk olarak straforumuzu istediğimiz biçimde kesiyoruz ve parçaları tutkalla yapıştırıyoruz. Bu projede yuvarlak, köşeli ve üçgen hatlar tercih edildi.



























Sonra motorları yerine sabitliyoruz.




























Straforlardan parça parça kesip yapıştırarak raf yapıyoruz. Böylece istediğimiz katta bir şelalemiz olur.


























Şimdi sıra şekillendirmede. Bu bölüm biraz sabır, dikkat ve emek istiyor.Çünkü köpük hemen kurumuyor. Köpüğü kat kat ve yuvarlak görüntüler oluşturacak şekilde sıkıyoruz. Bir kat kurumadan öteki katı atmıyoruz. Dışarından bakıldığında bir taş görüntüsü elde etmeye çalışıyoruz. Daha sonra boyama kısmına geçiyoruz. Burada istediğiniz renk boyayı kullanabilirsiniz. İsterseniz gri, isterseniz beyaz, isterseniz araya yeşil renkler atabilirsiniz.Tamamen sizin zevkinize kalmış bir durum. Bu projede beyaz renk tercih edildi.
















Zevkinize göre içerisine akvaryum için kullanılan yapay bitkilerden koyup görüntüyü zenginleştirebilirsiniz.
















Yine isteğinize göre ikea, koçtaş gibi yapı marketlerde ya da elektrikçilerden edinebileceğiniz renkli şerit led ışıklar takabilirsiniz. Bu ışıkları mümkün mertebe suyun en az sıçradığı yerlerde kullanmanızda fayda var.

Ve şelalemiz hazır.


http://amigosparasiempre4.blogspot.com



so much information Köpükten Maket Şelale Yapımı

hopefully the information Köpükten Maket Şelale Yapımı can give you the benefit to determine the suitable home design for your family.

we provide enough information so Köpükten Maket Şelale Yapımı may be useful to you in building a dream home, please book mark or share this link http://amigosparasiempre4.blogspot.com/2014/01/kopukten-maket-selale-yapm.html if it worthwhile for you. thank you


Tag : , , , , , ,
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+

Related : Köpükten Maket Şelale Yapımı

0 komentar:

Posting Komentar